Το κανάλι

Μια επίσκεψη στο σταθμό της ΟΡΤ FM, που βρίσκεται στην οδό Ξάνθoυ 2 στο κέντρο του Πύργου, θα έπειθε και τον πιο δύσπιστο, τόσο για την αρτιότητα των χώρων εργασίας όσο και για την υψηλή ποιότητα του τεχνολογικού εξοπλισμού.

logo_ORTFM_small

Υψηλή τεχνολογία σημαίνει αμεσότητα, ήχος αξεπέραστης ποιότητας και μετάδοση χωρίς παρεμβολές και όλα αυτά μεταφράζονται σε υψηλών απαιτήσεων επικοινωνία με το κοινό.
Το ραδιόφωνο της ΟΡΤ FM έχει εμβέλεια σε ολόκληρη την Ηλεία και σε σημαντικές περιοχές των όμορων Νομών (Ζάκυνθος, Μεσσηνία κλπ.), καλύπτοντας έτσι αστικά κέντρα και χωριά, προσφέροντας ενημέρωση και διασκέδαση με εξαιρετική ποιότητα ήχου. Αναδεικνύουμε την ιστορία, το πνεύμα τις παραδόσεις της κάθε περιοχής. Βρισκόμαστε δίπλα στα προβλήματα τους, στους καθημερινούς τους αγώνες. Διαμορφώνουμε καθαρές σχέσεις με το κοινό και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε ανεξάρτητοι και αυτοδύναμοι την πορεία μας.
Με ανανεωμένο πρόγραμμα στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ  και στην ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ προσφέρουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα υλοποιώντας ακόμα υψηλότερους στόχους. Με μαχητικό – παρεμβατικό Δελτίο Ειδήσεων με σχόλια και αναλύσεις, με εκπομπές κοινωνικού ενδιαφέροντος , ενημέρωσης , ψυχαγωγίας και πολιτισμού με ιδιαίτερη έμφαση στον αθλητισμό. Με σοβαρότητα και σεβασμό αγωνιζόμαστε για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  στην κοινωνία  που μας στηρίζει και μας ανταμείβει.

slogan_img