Το κανάλι

Η Ο.Ρ.Τ TV λειτουργεί από το 1993, καλύπτοντας αρχικά τηλεοπτικά με το σήμα της την Ηλεία και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Χρησιμοποιώντας πλέον την ψηφιακή τεχνολογία, έχοντας ενταχθεί από το 2014 στην ψηφιακή πλατφόρμα τηςDIGEA, αποτελεί  σταθερή δυνατότητα επιλογής για περισσότερους από 1 εκατομμύριο τηλεθεατές σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, τα νησιά του Ιονίου και στα νότια παράλια της Στερεάς Ελλάδας ). 

Έχοντας δημιουργήσει ένα δυναμικό καθημερινό πρόγραμμα εκπομπών, με ιδιαίτερο βάρος στην ενημέρωση με καθημερινά δελτία ειδήσεων που καλύπτουν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, με πίστη ότι ο τηλεθεατής αναζητά πλέον και άλλες επιλογές σε ένα τηλεοπτικό πεδίο, παρουσίασε μια σειρά αφιερωμάτων εξειδικευμένης θεματολογίας, σε μια προσπάθεια προβολής πτυχών της ζωής, της καθημερινότητας μας, επιλογών απόδρασης αλλά και χρήσιμων tips και συμβουλών.

Μέσα από ένα σύγχρονο πλάνο προώθησης, επιλέγοντας ενότητες που θα μπορούσαν να δώσουν ποιοτικές πληροφορίες και ταυτόχρονα να καλύψουν με αμεσότητα την ανάγκη του τηλεθεατή να επεκτείνει την γνώση του πάνω σε θέματα που καθημερινά τον απασχολούν ή τον ενδιαφέρουν, δημιουργήσαμε εκπομπές εξειδικευμένης θεματολογίας, με αναφορές σε ιατρικά, κοινωνικά θέματα, προτάσεις και επιλογές, μαγειρική κ.α. αλλά και καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές.

Η επαφή και επικοινωνία με τον τηλεθεατή ενισχύεται μέσα από την διερεύνηση και προβολή θεματικών ενοτήτων που συνδέονται άμεσα με την τοπική οικονομία και παραγωγή, καλύπτοντας τόσο την ανάγκη του τηλεοπτικού κοινού όσο και του διαφημιζόμενου που αναζητά έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους να προβάλει το προϊόν, την επιχείρηση ,  ή τις υπηρεσίες που παρέχει.

Με σεβασμό στις πραγματικές ανάγκες της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, αξιοποιούμε το δυναμικό της Ηλείας αλλά και συνεργασίες στους νομούς Αχαΐας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Ζακύνθου.

Με σοβαρότητα, έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική ματιά, η Ο.Ρ.Τ TV ενισχύει καθημερινά την παρουσία της, επενδύοντας στις νέες τεχνολογίες , στην εικόνα, στην αμεσότητα , στην προβολή προϊόντων και υπηρεσιών, δημιουργώντας ένα πολυεπίπεδο περιβάλλον για τον τηλεθεατή.

 


 

Οι εγκαταστάσεις μαςΨηφιακή τεχνολογία σε ένα σύγχρονο κτίριο

ORT TV LIVE